Prisen på e-cigaretter er faldet kraftigt

februar 27, 2015 | Forfatter: | Posted in Uncategorized

E-cigaretter er blevet mere og mere populære med tiden i Danmark. På trods af en stigning i efterspørgslen efter disse, er prisen på e-cigaretterne faldet kraftigt, som det f.eks. kan ses her hos smartsmoke.dk. Dette skyldes især, at der også har været et meget hurtigt forøget udbud. Hvorfor vælger flere og flere at anvende e-cigaretter frem for almindelige cigaretter?

Almindelige cigaretter møder konkurrence fra e-cigaretterne

Almindelige cigaretter har ikke rigtig kunne erstattes med noget – nu er e-cigaretterne kommet på markedet, og det lader til, at de er kommet for at blive. De bruges flittigt af over 200.000 danskere. E-cigaretter er en substituerende vare til de almindelige cigaretter, som giver brugeren af dem langt mere frihed i forhold til ’normale’ rygere. Prisen på e-cigaretter er faldet kraftigt de senere år, og dette har også medvirket til, at konkurrencen på markedet for rygning er blevet hårdere. Endvidere er der en række forhold, som gør, at e-cigaretter kunne være langt mere attraktive end almindelige cigaretter:

  • prisen på e-cigaretter er faldet kraftigt, det vil sige, at det er langt billigere at ryge disse fremfor de almindelige cigaretter.
  • e-cigaretterne kan fås i forskellige smagsvarianter og dufte, så en cigaret ikke blot smager af tobak, men ønsker man dette, kan det også lade sig gøre.
  • e-cigaretterne fås med nikotin.
  • ønsker man at stoppe med at ryge, så kan man anvende e-cigaretten ved at trappe ned med nikotinen i væsken. Dette er dog ikke den anbefalede metode, hvis man ønsker at stoppe med at ryge.

Er det billigere at anvende e-cigaretter?

Prisen på e-cigaretter er faldet kraftigt, det betyder selvfølgelig, at de er blevet billigere, men er det billigere at anvende e-cigaretter frem for almindelige? Svaret afhænger af nogle forskellige parametre, hvor meget ryger du om dagen, hvilken e-cigaret brugeren vælger samt, hvilke væsker (det er sådan nogle som dem her man kan vælge i mellem). E-cigaretter kan være meget billigere at anvende end almindelige cigaretter, men nogle gange, kan en ryger godt anvende e-cigaretten mere, fordi den er så let tilgængelig og må bruges inden for. Derfor kan en ryger godt komme til bruge meget ’e-juice’, som det kaldes, og på denne måde kan e-cigaretterne blive dyre.

I dag findes der et rigtig stort udvalg af e-cigaretter, som netop presser prisen i bund. Billige e-cigaretter kan købes over nettet eller i nogle fysiske butikker. De billigste e-cigaretter er dog forbeholdt brugere, som kun lige ønsker at prøve at være e-ryger. Billige e-cigaretter er altså ikke holdbare i længden – priserne starter helt nede omkring de 100 kr. for en e-cigaret, som virker mere end fint. Ønsker man at anvende e-cigaretten flittigt, kan det med fordel betale sig at investere i en lidt dyrere en.

Prisen på e-cigaretter er faldet på det danske marked, udbuddet er steget, og der kan være mange penge at spare for rygerne, hvis de vælger at skifte over til e-cigaretterne. E-cigaretterne fås i flere forskellige prisklasser, farver og med forskellige smage, så du kan finde den rette. Dette anses også for at være grunden til, at flere og flere anvender e-cigaretter.

 

Be Sociable, Share!

Forfatter:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Skriv et svar