Dating i Danmark er blevet et stadig mere moderne fænomen, og flere danskere, unge som gamle, dater på livet løs. I Danmark har vi længe haft for vane at være meget traditionelle og datet hinanden ved at spise middag, tale, og gå hjem. Denne dating trend i Danmark er imidlertid på afveje og vi er begyndt at tage mere utraditionelle dating metoder i brug.

Vi møder hinanden over nettet via netdating, eller online dating som det også kaldes. Her aftaler vi at mødes, og daten foregår typisk i mere utraditionelle rammer end før. Vi dater på skøjtebaner, vi dater i naturen, vi tager til udlandet og går på date og vi har en anderledes tæt kontakt til vedkommende vi dater, da teknologien i dag tillader det. Det er let at komme tæt på en date via SMS eller Facebook, da man her kan sige ting, som man normalt ikke ville sige face-to-face. Dating i Danmark er populært og senior dating kommer også stadig mere frem. 

Man kan hurtigt gemme sig bag en datingprofil, men mange danskere er gode til at date hinanden i virkeligheden og etablere nye relationer.  

Læs mere om dating i Danmark her: http://thejunkies.dk/dating-danmark/