Det var ganske almindeligt for en del år siden, at måden man mødte en anden person på, var ved at være social og gå i byen – enten alene eller sammen med venner. Dengang eksisterede dating sites ikke. Weekenderne blev ofte brugt på at spise og hygge sammen med venner eller veninder for derefter at gøre sig klar i smart tøj og make-up. Man tog i byen og dansede til dagens lys kom frem. Nogle gange mødte man en sød person og andre gange slet ikke. Om man mødte den rette person var meget afhængig af om man var på det rette sted på det rette tidspunkt. At møde en skøn potentiel kæreste dengang var også meget afhængig, om hvilken omgangskreds man begik sig i. Man kunne sagtens møde en person, der så slet ikke var ens type alligevel og egentlig skuffede ens forventninger.

Der er sket meget

Det var dengang! I dag er det således, at dating i Danmark foregår på nettet. Det er både unge og ældre mennesker, der vælger at oprette en profil på nettet for at møde en sød person at gå på date med. Dating i Danmark foregår på nettet i det det er dejligt bekvemt og man får også en følelse af tryghed og sikkerhed. På et dating site, har man mulighed for at oprette en profil med eller uden billede. Det er et personligt valg. På profilen skriver man så en god personlig tekst, der beskriver en selv og også en beskrivelse af den person, man godt kunne tænke sig at møde eller komme på date med. Dating i Danmark foregår på nettet, da det er blevet så skønt og nemt at beskrive præcis de ønsker man har eller forestillinger man har med hensyn til en date. Det er så op til den individuelle at læse og sortere de profiler, der ikke passer til ens egen personlige profil. Dating i Danmark foregår på nettet og har utroligt mange succeshistorier – uendelig mange danskere, der lever i faste parforhold i dag eller gifte, kan fortælle, at de har mødt hinanden via en dating profil. Der er en god grund til at dating i Danmark foregår på nettet. Det er trygt og sikre – man har mulighed for at screene personer og undlade at mødes, hvis man føler kemien ikke er der eller, hvis man ikke føler sig tryg. Dating i Danmark foregår på nettet og er en skøn måde at møde andre dejlige mennesker på sin egen alder – uanset alder.

Der er store fordele ved netdating

En af de store fordele ved, at dating i Danmark foregår på nettet, er at du kan komme i kontakt med personer i hele landet, hvilket ikke var en mulighed førhen. Nu kan du have din bærbar med overalt og logge ind på din profil. Befinder du dig i København, kan du evt. aftale en date, mens du er i byen og dermed få en god oplevelse med personer på samme dating site som dig. Du er altså ikke længer afhængig af at være i nærheden af en telefon eller befinde dig hjemme for at få en date.