Der var engang, i de gode gamle tider, hvor dating ikke var virtuelt, men foregik i det virkelig liv. Det var også dengang, mange år tilbage, at dating i Danmark foregik mellem 2 personer, der ikke havde tjekket hinanden ud på facebook, eller andre online steder. Sådan er det for det meste ikke længere. De gamle dage dating dage er ovre, og dating i Danmark foregår primært over internettet, der har gjort et stort indtog. Denne eksplosive udvikling har gjort, at dating i Danmark for evigt er ændret.

Dating i Danmark nu på internettet

I dag foregår dating i Danmark som sagt primært på internettet, hvilket der kan være rigtig mange fordele i. Når man benytter sig af netdating, på en af den mange danske dating sider, så finder man personer, som man med stor sandsynlighed ikke lige havde mødt på arbejdspladsen, uddannelsesinstitutionen eller i vennekredsen. Det betyder altså, at netdating øger chancerne for, at potentielle venner eller kærester, som ikke nødvendigvis bor og færdes i samme geografiske område, kan finde sammen på dating siderne.

Moderne dating i Danmark er specielt en fordel for minoritetsgrupper, der tidligere havde svært ved at møde hinanden. Det har internettet ændret, og der er derfor en markant større chance for at finde en kæreste i dag, hvis man tilhører en minoritetsgruppe.