Et stævnemøde, er det samme som dating. Det bruges om to mennesker, der har en aftale, og potentielt kan blive kærester.  For mange mennesker er dating forbundet med en triviel middag med en masse høflighedsfraser. Dating behøver dog ikke at være kedeligt, for der er en masse sjove ting, som du kan lave på en date – at finde en kæreste er ikke nødvendigvis kedeligt!

Dating er heller ikke forbeholdt en bestemt aldersgruppe. Mange tror sikkert, at det typisk er yngre menneskker, som dater. Men det er langt fra rigtigt. Faktisk er dating i dag ganske udbredt i stort set alle aldersgrupper. Og mange online datingsider har ligefrem specialiseret sig i at tiltrække folk indenfor bestemte alderstrin. Læs eksempelvis mere om senior dating her: http://soar.dk/senior-dating-kom-gang-nu.html/

Og der er mange spændende ting man kan foretage sig på en date. Og det er også uanset hvilken alder man her.

Dating i skøjtehallen

Dating i skøjtehallen kan lyde som en kølig fornøjelse, men hvis den rette kemi er der, kan det blive glohedt! Ofte foregår en date på en restaurant, hvor det hele er meget formelt. En tur på skøjter løsner det hele lidt op, og man går derfor væk fra det formelle. Desuden er det sjovt, at skøjte, så uanset hvad, hygger du dig på din date!

Dating – lær at danse!

Det kan lyde som en dårlig i det, men at lære at danse på din første date, er en sjov, grænseoverskridende og kreativ oplevelse. Samtidig får du set, om din potentielt kommende partner, kan finde ud af at danse. Ofte er det ikke tilfældet, men så har man alligevel haft det sjovt og grint en masse.

Dating behøves altså ikke være en masse høflighedsfraser!