Skal du invitere en sød person på date, men syntes at den obligatoriske cocktail, kop kaffe eller kedelige middag er en anelse for kedeligt? Så er du langt fra den eneste, og flere og flere vælger at lave mere utraditionelle ting på en date.

Af sjove ting man kan lave på en date kan der nævnes gokart, bowling, koncert, teater, paintball, skøjteløb eller måske en tur i tivoli? Mulighederne er mange, og det er reelt kun fantasien der sætter grænser når du skal finde på sjove ting man kan lave på en date. Jo bedre du kender personen du skal invitere ud, jo nemmere er det naturligvis at finde på noget som vedkommende med garanti vil syntes godt om. Der er endda endnu flere dating muligheder. Det kan du f.eks. læse om her.

Er personen til fart og spænding, så er gokart måske en god ide. Er vedkommende meget kulturel, så er en hyggelig koncert måske oplagt. Der findes utallige sjove ting man kan lave på en date, og det er bestemt med til at gøre en date meget mere spændende og sjov, end blot den traditionelle middag eller cocktail på den lokale cafe. Lav en liste med sjove ting man kan lave på en date, og vælg så den du tror der passer bedst til den person du skal invitere på date.